viernes, 17 de septiembre de 2010

El temps volaaaa!

Uf, sí, ja sé, ja, que me he retrassat una mica... :-(

Moltes cosas han passat des de l'ultima anotació, que tractaré de resumir:

* vem participar a la Festa de la Cirera, un exitaZO, escolti ! - ens va visitar moltíssima gent, vem repartir un munt de publicitat (molt txula, tot s'ha de dir, que van disenyar a mitges entre la Helia i el marit de la Teresa; gracies!). Creiem, sincerament que vem despertar prou interés a la gent que pasava i, el mes important, ens vem fer "visibles", doncs va quedar comprovat que d'altres accions publicitaries que vem fer, com ara cartells, passen realment desapercebudes per la majoria de la gent. En resum, participar a la F de la C va ser tot un encert i ho pensem repetir l'any que ve!

* audició tradicional de fí de curs à l'ateneu de la Colonia Güell, tot molt bé, fins hi tot amb sorpresa inclosa, ja que va tenir lloc la primera audició en pùblic del grup de Gospel. No sé si perque era el primer cop i ningú esperava res, o es que realment ho vem fer be... el cas es que ens va felicitar i tot plegat va ser molt divertit (per cert, que el grup está lluny de estar tancat i esperem amb els braçoz oberts que s'apunti mes gent!)

* i... l'estiu va a rrivar... i les vacançes... i la distancia del dia a dia... i, en fí, tot aixó que (se soposa) ens carrega de energia per afrontar un altre curs... i amb aixó estem: el nou curs ha començat amb bon peu, puntual el dia 6 passat (tot i que la Bateria començarà l'1 d'Octubre)

Una noticia que no puc esperar a donar es que ja hem signat l'acord de cessió dels locals de la parròquia per 3 anys mes !! - qui ens ho havia de dir ara fa un any!

.... per la resta, os covidem a tots a la II Assamblea Genral de socis que tindrá lloca el proper dia 27 de Setembre a les 21h, als locals de l'escola, amb l'ordre del dia:


1. LECTURA I APROVACIÓ DE L‘ACTA DE L'ANTERIOR ASSEMBLEA GENERAL

2. OBJECTIUS INICIALS VS OBJECTIUS ACONSEGUITS

3. OBJECTIUS PER AL CURS 2010-2011

4. ALTES I BAIXES DE SOCIS

5. ESTAT DE COMPTES I APROVACIO DELS PRESSUPOSTOS DEL CURS
2010-2011

6. RENOVACIÓ/RATIFICACIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA(*)

7. TASQUES ADDICIONALS PER A LES QUE ES DEMANEN VOLUNTARIS(*)

Fins molt aviat. Afectuosament, Joan

No hay comentarios:

Publicar un comentario